Новини от България:

Новини от храма "Св. Неделя":

Новини от света:

Заповядайте на 31 май 2017 г. на официалното откриване на благотворителната кампания на Св. Синод на Българската Православна Църква-Българска Патриаршия „Деца рисуват за деца”. В навечерието на Деня на детето откриваме кампанията с благотворителна изложба, която има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания, гр. София.

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати на синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” от 4 поредни години (2014-2017). Можете да закупите творбите им като дарите сума по Ваше желание. Даренията си можете да поставите в „Кутията на доброто” във фоайето на хотел „Маринела”. Дарените от Вас средства ще подпомогнат семействата на страдащите деца и тяхното лечение в СБАЛДОХЗ.

Наши партньори са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”. Любезно ни сътрудничи и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (гр. София). Изложбата и кампанията продължават през м. юни2017 г. без фиксиран край!

Откриване: 31. 05. 2017 г. (сряда) от 18,00 ч. във фоайето на хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ № 100, гр. София).

Включете се и Вие!

Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!

Христос воскресе! Воистину воскресе!

Апел за дарения

Братя и сестри в Христа!

Поради изчерпване на средствата за ремонт на покрива на храма и реставрация на увредените поради това стенописи, храмовото духовенство и настоятелството на катедрален храм „Св. вмчца Неделя”, ви моли, да участвате според възможностите си в събирането на средства за благоукрасата на Божия дом!

Бог стократно преумножава благодеянията принесени в православния храм!
Божието благословение да е над всички ви, които имате и които нямате възможност да ни подкрепите! Амин!

Приемаме с благодарност дарения в касите на храма, в тетрадката за дарения при свещите в храма, при предстоятеля на храма ставрофорен иконом Мина Минчев и на обявената дарителска сметка:
- BG77 UNCR 7000 1514 0239 60