Новини от България:

Новини от храма "Св. Неделя":

Новини от света:

Благотворителен Предрождественски концерт в подкрепа на журналистката от БНР Станислава Пирчева ще се състои в старинния столичен храм „Св. София – Премъдрост Божия“ на 21 декември 2017 г. (четвъртък). Станислава Пирчева се нуждае от спешна операция за отстраняване на мозъчен тумор (менингеома), който застрашава зрението ѝ.

Концертът се организира от Софийската света митрополия и Българското национално радио с благословението на Негово Светейшество Н Е О Ф И Т, митрополит Софийски и патриарх Български.
Водещ на концерта ще бъде доцент д-р Костадин Нушев. Участие ще вземат Детският радиохор при БНР с диригент Венеция Караманова, Софийският свещенически хор с диригент иконом Кирил Попов и Смесеният хор при БНР с диригент Любомира Александрова.
Начало 18.00 ч. Вход свободен.
Отдел "Връзки с обществеността" при Св. Синод на БПЦ

Апел за дарения

Братя и сестри в Христа!

Поради изчерпване на средствата за ремонт на покрива на храма и реставрация на увредените поради това стенописи, храмовото духовенство и настоятелството на катедрален храм „Св. вмчца Неделя”, ви моли, да участвате според възможностите си в събирането на средства за благоукрасата на Божия дом!

Бог стократно преумножава благодеянията принесени в православния храм!
Божието благословение да е над всички ви, които имате и които нямате възможност да ни подкрепите! Амин!

Приемаме с благодарност дарения в касите на храма, в тетрадката за дарения при свещите в храма, при предстоятеля на храма и на обявената дарителска сметка:
- BG77 UNCR 7000 1514 0239 60